ЧЗВ

Защо да избера ВЕМА ДИЗАЙН?
„ВЕМА ДИЗАЙН” ООД е български производител на промишлена електроника. Предлагаме цялостни решения в проектиране, производство и сервиз на електронни изделия и възли. Гарантираме качествено и бързо производство, сервизно обслужване и коректност.
Имам бизнес идея и проект за нова машина, ”ВЕМА ДИЗАЙН” ООД може ли да изработи електронното й управление?
Екипът ни от инженери може да ви предложи както хардуерно, така и софтуерно решение, да конструира и произведе нужното ви електронно оборудване, да инсталира и осъществява сервизна поддръжка.
Можете ли да направите цялостно модернизиране/рефит на електронното и електро-оборудване на стара машина за производство или преработка на пластмасови изделия?
Екипът ни от професионалисти е специализиран в реновирането на електронното и електрооборудване на машини за производство в различни области на промишлеността. Електрониката и микроелектрониката е заложена във почти всеки един продукт от заобикалящата среда. Но както няма нищо вечно, така и тя има свой живот. Повечето производители дават 5 години гаранция, по-рядко – 10 години. Често подмяната на оригиналната електроника от чуждестранен производител излиза скъпо, а сервизното й обслужване от чуждестранни специалисти бавно и скъпо. Много клиенти избират вместо да закупят нова и скъпа машина, да преоборудват стара, но качествена германска или италианска машина с нова електроника. Този избор винаги излиза по-изгодно и спестява на клиента финансови средства от закупуването на нова. Имаме дългогодишен опит в модернизирането на машини за производство на различни видове пластмасови изделия, пакетиращи машини, точкови заваръчни апарати, фрези, абканти, преси и др.
Законът ни задължава да поддържаме определена температура и влажност в складово/хладилно помещение и да отчитаме тези параметри за минало време пред контролни органи. Можете ли да ни предложите решение?
Системата за мониторинг на температурата и относителната влажност в складови и хладилни помещения, разработена от „ВЕМА ДИЗАЙН” ООД е изцяло съобразена с Добрите практики и изисквания по съхранение на лекарствени продукти с над 14-годишен опит в дейността.